OK DVHN foto.jpg dokter01.jpg

OK DVHN foto.jpg

dokter01.jpg

Uitnodiging najaarsvergadering NVBZ 10 november 2017

okt 8, 2017
|
Ingezonden door: nvbz
|
Categorie: Algemeen
.

Het bestuur nodigt u uit voor de voorjaarsvergadering van de NVBZ op 10 november in Cineworld, te Beverwijk

De vergadering vindt plaats in een bioscoopzaal. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor koffie en een broodje. Het programma begint om 13.00 uur met voordrachten binnen het thema "Necrotiserende Fasciitis". Na de pauze, vanaf ongeveer 15.30 uur volgen de vrije voordrachten en zullen drie voordrachten voor de Kreisprijs gehouden worden. Daarna wordt de algemene leden vergadering gehouden. Het programma eindigt rond 17.30 uur waarna u van harte bent uitgenodigd voor het diner.

Aanmelden

Wij verzoeken u dringend uiterlijk 30 oktober door te geven via info@nvbz.nl of u bij de vergadering en/of het aansluitende diner aanwezig zult zijn.

Voordrachten + abstracts
Wij nodigen u uit voor het houden van voordrachten. De bijbehorende abstracts dienen uiterlijk 23 oktober te zijn ingediend en wel volgens een vast format. Dit format treft u aan op de NVBZ website (inloggen: Nieuws / notulen en verslagen). Abstracts kunnen per e-mail gestuurd worden naar info@nvbz.nl . Bij een te groot aanbod aan abstracts zal met het oog op een voldoende gevarieerd programma door het bestuur een keuze worden gemaakt. Uiterlijk 30 oktober ontvangen de inzenders bericht of hun abstract geaccepteerd is.

Geen lid maar wel belangstelling
Bent u (nog) geen lid, maar wilt u deze thema middag rondom brandwondenzorg graag bijwonen? Aanmelden kan nu al via info@nvbz.nl. De kosten voor niet leden bedragen 20 euro.

 


NVBZ

images/blocks/blok-logo.jpg

Lees hier meer over de NVBZ.

Doelstelling

images/blocks/blok01.jpg

De doelstelling van de NVBZ is het contact te bevorderen van hen die zijn betrokken bij de bestudering en behandeling van patienten met brandwonden.

Lid worden

images/blocks/blok03.jpg

Wilt u lid worden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u up.

Over NVBZ

De NVBZ is ook te vinden op twitter en facebook.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat dan hier een bericht achter.

*Als het formulier niet werkt dan kan dat liggen aan uw internet explorer.
U kunt ook altijd mailen naar mailto:info@nvbz.nl