OK DVHN foto.jpg dokter01.jpg

OK DVHN foto.jpg

dokter01.jpg

Programma voorjaarsvergadering 7 april 2017 Groningen

mrt 28, 2017
|
Ingezonden door: nvbz
|
Categorie: Algemeen

 

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de voorjaarsvergadering van de NVBZ op 7 april 2017 in het Martini ziekenhuis in Groningen.  

De voorjaarsvergadering vindt plaats in het vergadercentrum van het Martini Ziekenhuis. Vanaf 12.00 uur bent u daar van harte welkom voor koffie en een broodje. Het programma begint om 13.00 uur met voordrachten binnen het thema “Innovatie”. Na de pauze, vanaf 16.00 uur volgen de vrije voordrachten en vanaf 17.00 uur wordt de algemene leden vergadering gehouden. Het programma eindigt rond 17.30 uur waarna u van harte bent uitgenodigd voor het diner in het restaurant van het ziekenhuis.  

Het thema is deze keer innovatie, klik hier voor het programma.

Aanmelden
Wij verzoeken u vriendelijk uiterlijk 3 april door te geven via info@nvbz.nl of u bij de vergadering en/of het aansluitende diner aanwezig zult zijn.  


Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving per auto dan wel per openbaar vervoer: https://www.martiniziekenhuis.nl/Bezoek-het-ziekenhuis/

Geen lid maar wel belangstelling

Bent u (nog) geen lid, maar wilt u deze thema middag rondom brandwondenzorg graag bijwonen? Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april via info@nvbz.nl. De kosten voor niet leden bedragen 20 euro

Over NVBZ

De NVBZ is ook te vinden op twitter en facebook.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat dan hier een bericht achter.

*Als het formulier niet werkt dan kan dat liggen aan uw internet explorer.
U kunt ook altijd mailen naar mailto:info@nvbz.nl