OK DVHN foto.jpg dokter01.jpg

OK DVHN foto.jpg

dokter01.jpg

Uitnodiging voorjaarsvergadering 7 april in Groningen

jan 11, 2017
|
Ingezonden door: nvbz
|
Categorie: Algemeen

Het bestuur nodigt u uit voor de voorjaarsvergadering van de NVBZ op 7 april in het Martini Ziekenhuis, Groningen.

De vergadering vindt plaats in de grote vergaderzaal. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor koffie en een broodje. Het programma begint om 13.00 uur met voordrachten binnen het thema "Innovatie".  Mocht u nog van een interessante innovatie weten en er een voordracht over willen houden, dan horen wij dat graag. Na de pauze, vanaf ongeveer 15.30 uur volgen de vrije voordrachten en daarna wordt de ALV gehouden. Het programma eindigt rond 17.30 uur waarna u van harte bent uitgenodigd voor het diner.


Aanmelden
Wij verzoeken u dringend uiterlijk 31 maartdoor te geven via info@nvbz.nl of u bij de vergadering en/of het aansluitende diner aanwezig zult zijn.


Voordrachten + abstracts
Wij nodigen u uit voor het houden van voordrachten. De bijbehorende abstracts dienen uiterlijk 9 maart te zijn ingediend en wel volgens een vast format. Dit format treft u aan op de NVBZ website (inloggen: Nieuws / notulen en verslagen). Abstracts kunnen per e-mail gestuurd worden naar info@nvbz.nl

Bij een te groot aanbod aan abstracts zal met het oog op een voldoende gevarieerd programma door het bestuur een keuze worden gemaakt. Uiterlijk 13 maart ontvangen de inzenders bericht of hun abstract geaccepteerd is.


Geen lid maar wel belangstelling

Bent u (nog) geen lid, maar wilt u deze thema middag rondom brandwondenzorg graag bijwonen? Aanmelden kan nu al via info@nvbz.nl. De kosten voor niet leden bedragen 20 euro.

Over NVBZ

De NVBZ is ook te vinden op twitter en facebook.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat dan hier een bericht achter.

*Als het formulier niet werkt dan kan dat liggen aan uw internet explorer.
U kunt ook altijd mailen naar mailto:info@nvbz.nl