OK DVHN foto.jpg dokter01.jpg

OK DVHN foto.jpg

dokter01.jpg

Najaarsvergadering 2016

okt 17, 2016
|
Ingezonden door: nvbz
|
Categorie: Algemeen

.

Aan leden en belangstellenden.


Het bestuur nodigt u uit voor de najaarsvergadering van de NVBZ in Gent, België. Deze zal in tegenstelling tot eerdere berichten gehouden worden op 9 december omdat op de oorspronkelijke datum in België het grootste verpleegkundigencongres van het jaar plaats vindt, waardoor juist uit België weinigen in staat zouden zijn naar de NVBZ te komen.


Thema middag in Gent

De vergadering vindt plaats in het Universitair ziekenhuis van Gent. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor koffie en een broodje. Het programma begint om 13.00 uur met voordrachten binnen het thema "Enzymatisch débrideren".

Ook is er natuurlijk ruimte voor vrije voordrachten en daarna wordt de ALV gehouden. Het programma eindigt rond 17.30 uur waarna u van harte bent uitgenodigd voor het diner.


Aanmelden

Wij verzoeken u vriendelijk uiterlijk 2 december door te geven via mailto:info@nvbz.nl of u bij de vergadering en/of het aansluitende diner aanwezig zult zijn.


Accreditatie
Accreditatie zal aangevraagd worden voor verpleegkundigen via de V&VN. Vermeld daarom uw BIG nummer bij aanmelding als u hier een beroep op wil doen.


Bent u (nog) geen lid, maar wilt u deze thema middag rondom brandwondenzorg graag bijwonen? Aanmelden kan via info@nvbz.nl vóór 2 december. De kosten voor niet leden bedragen 20 euro.

 

Over NVBZ

De NVBZ is ook te vinden op twitter en facebook.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat dan hier een bericht achter.

*Als het formulier niet werkt dan kan dat liggen aan uw internet explorer.
U kunt ook altijd mailen naar mailto:info@nvbz.nl